Ron Kuipers – Lid van de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV)

BOvV-beroepsorganisatie-voor-vitaliteitsprofessionals

BOvV beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals

Omdat je recht hebt op kwaliteit ben ik sinds mei 2017 lid van de BOvV. Om lid te mogen zijn moet je aan een aantal eisen voldoen waaronder een diploma van een specifiek instituut en het regelmatig volgen van bijscholing. Met dit lidmaatschap wil ik je laten weten dat ik kwaliteit belangrijk vind, werk via de laatste wetenschappelijke inzichten en daarmee je de beste coaching wil leveren wat mogelijk is.

In dit artikel vertelt het de BOvV wat zij doen en waarvoor zij staan (bron: www.bovv.nl).

Léven, in de stressvolle wereld van nu

Het leven heeft veel te bieden. Je kunt ongelooflijk veel zien, ontdekken of doen. Maar hoe kom je erachter wat jíj echt wilt in het leven? Hoe ga je dat verkennen? In onze snelle wereld, waarin veel van je gevraagd wordt, is het lastig richting bepalen.

Als je ook worstelt met bronnen van stress, die je niet allemaal als zodanig herkent, wordt het nog lastiger. Zo kun je bijvoorbeeld stress hebben van het werk dat je doet, je relatie, je voedselkeuzes, je gezondheid of eenzaamheid. Ze remmen allemaal je vitaliteit. Hoe kun je dan met energie in het leven blijven staan? Hoe realiseer je dan de dingen die je wilt doen? En hoe hou je dat vol?

De BOvV vitaliteitscoach helpt jou hierbij. Hij helpt je bij het vinden van richting in je leven en het aanpakken van je (verborgen) stressbronnen. Je hebt meer in eigen hand dan je zou denken.

Met vitale ‘skills for life’

Onze BOvV vitaliteitscoaches helpen jou om meer uit het leven en uit jezelf te halen. Er zijn vast dingen die je zou willen ontdekken, veranderen of doen. Maar ‘het komt er niet van’. Misschien omdat je weinig energie hebt. Of omdat je het eng of pijnlijk vindt. Of opgeslokt wordt door andere activiteiten of dagelijkse beslommeringen.

Een BOvV vitaliteitscoach helpt jou bij het overwinnen van die obstakels. Hij ondersteunt je bij het halen van je doelen en het opbouwen van een zinvol bestaan.

Hij verkent met jou wat je echt wilt uit het leven. Hij helpt je met veranderen en leert je ‘skills for life’ om het ook vol te houden. Zo helpt hij jou bij het daadwerkelijk bereiken van je doelen. Doelen op het gebied van bijvoorbeeld werk, relaties, prestaties, persoonlijke groei of fysieke en mentale gezondheid. Je hebt (weer) de regie over je leven en kunt er jouw richting aangeven.

De BOvV vitaliteitsprofessional heeft de knowhow

BOvV vitaliteitsprofessionals beschikken over de meest recente wetenschappelijke kennis. Ze hebben geleerd echt naar jou te luisteren en door te vragen naar wat je precies bedoelt en wat je werkelijk wilt. Ze kijken naar wat voor jou mogelijk en haalbaar is. En ze gaan altijd samen met jou op zoek naar die unieke oplossing die past bij jóu en jouw situatie.

Kijk voor meer informatie over de BOvV op www.bovv.nl

Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV)
Esmoreitplein 21
2531 EJ’s-Gravenhage

BOvV-beroepsorganisatie-voor-vitaliteitscoaches