Ron Kuipers Burn-out coaching

Persoonlijke begeleiding bij burn-out

Krijg weer grip op je leven en kom sterker uit je burn-out

0+
Jaar ervaring als coach
0
Uur aan onderzoek en opleiding
0
Gemiddelde klanttevredenheid

Ben je helemaal klaar met je burn-out en wil je…

 • Weer grip op je leven

 • Vertrouwen terug in jezelf

 • ’s ochtends weer opstaan met een reden én zin in de dag

 • Rust in je hoofd en lijf

 • De nacht doorslapen en uitgerust wakker worden

 • Weer een goede relatie hebben met je partner, kinderen en vrienden

Pak de regie terug en voel weer dat je leeft

Ik ben Ron Kuipers, burn-out coach. Met meer dan vijf jaar ervaring help ik mensen met burn-out en stress-klachten weer grip op hun leven te krijgen, te herstellen en een terugval te voorkomen. Ik help je de regie over je leven terug te krijgen zodat je kunt kiezen voor een leven dat bij jou past. Je krijgt weer meer energie, focus en levensvreugde. Mij missie is dat je leiderschap krijgt over je eigen leven en weer gaat voelen dat je leeft.

Daarnaast ben ik woonachtig in Amsterdam, vader in spé, Krav Maga’er, verslaafd aan ‘How To’-YouTube video’s, klusbaas, enorm leergierig en vaak degene die het hardst lacht om mijn grappen.

Bij mensen weer een sprankje hoop te zien in hun ogen, daar kom ik mijn bed voor uit.

Ron burn-out coach - Full Bloom

Ik ben ontzettend blij dat ik met Ron aan de slag ben gegaan, het was de wekelijkse “me-time” die mij  op persoonlijk en werkvlak gelukkiger heeft gemaakt. Ron bouwt het programma professioneel op en neemt de tijd om begeleiding te bieden aan de hand van jou persoonlijke situatie. Ik ben zo ontzettend blij dat Ron mij heeft kunnen helpen met/coachen in het managen van mijn stress en werk/privé balans.

Testimonial-Tara-JongmaTara

‘Ok. leuk…’ Hoor ik je denken. ‘Maar hoe ga jij mij nu helpen? Wat gaan we doen?’

Drie fases van herstel

Je leert in drie fases van herstel je leven weer op orde te krijgen. Geen zweverige of vage adviezen maar met concrete oplossingen. We maken een persoonlijk herstelplan zodat je precies weet wat je moet doen om te herstellen en hoe je omgaat met moeilijke. Coaching is maatwerk, want iedereen is uniek. Daarom kijken we samen waar jij behoefte aan hebt, in welke fase je zit en welk plan daar het beste bij past. Mijn doel is om je 100% zelfstandig te maken zodat jij mij niet (meer) nodig hebt. Als dat gelukt is, is mijn missie geslaagd.

1. Zelfherstel

Acceptatie, vinden van rust, ontspanning, slaap, bewegen en structuur zodat je kunt herstellen.

2. Wederopbouw

Je fundament is mentaal en fysiek afgebroken. Deze gaan we samen weer opbouwen en sterker maken dan voorheen.

3. Weerbaarheid

Signalen leren herkennen en daarop acteren als het even niet goed gaat én je omgeving (werk en privé) zo inrichten dat er minder kans is op terugval.

Wat kun je verwachten?

 • Oorzaak van je burn-out aanpakken

 • Duidelijke en concrete adviezen
 • Coachingstraject van 6 of 10 sessies a 75 minuten

 • Gratis Whatsapp- en e-mailsupport

 • Opstellen persoonlijk herstelplan én een crisisplan voor de moeilijke momenten

 • Uit je hoofd komen en in je lijf

 • Tools om te ontspannen en beter adem te halen

 • Hulp bij slaap, bewegen en voeding

 • Regie terug over je leven
 • Grenzen leren aangeven

Hoe weet je nu of ik de juiste coach voor jou ben? Het belangrijkste is dat er een klik is want coaching is persoonlijk. Daarom starten we altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend.

Ron Kuipers burn-out coach

Weet dat iedereen hersteld van een burn-out. Ook jij. Het heeft alleen tijd en geduld nodig. En professionele hulp die je helpt een persoonlijk plan te maken en je begeleid zodat jij zo optimaal mogelijk kan herstellen. Ik kan die professionele hulp voor jou zijn. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Ik kijk uit naar ons gesprek.

Ron