Gezond afvallen of aankomen

Heb je moeite met afvallen? Lukt het maar niet om die kilo’s er af te krijgen? Of ben in het verleden wel succesvol afgevallen maar is het oude gewicht weer terug? Of zelfs hoger?

Ik kan je geruststellen: je bent niet de enige. De meeste mensen weten wel hoe ze moeten afvallen (of aankomen), maar vallen vaak weer terug in hun oude gewicht. Het afvallen volhouden is namelijk een van de moeilijkste dingen die er zijn.

Ik kan je helpen, want ik ben gespecialiseerd in het volhouden. Hoe? Door een compleet programma afgestemd op jou. We starten met het kijken naar je huidige eet-gedrag. Om vervolgens nieuwe gezonde gewoontes aan te leren, maar die wel bij je passen.

Ik leer je hoe je de juiste keuzes te maken in moeilijke situaties. Dit kan situaties thuis of op het werk zijn, maar ook wanneer je even niet lekker in je vel zit of compleet gestrest bent. Ik ga niet voor een quick fix, maar voor duurzaam resultaat zodat je op je ideale gewicht blijft.

Uiteraard leer ik je ook alles over gezonde voeding en de laatste voedselfeiten en -fabels.

Bekijk onderaan deze pagina een kleine greep van klanten die ik heb mogen begeleiden hun ideale gewicht te bereiken en dit vol te houden. Zonder een moeilijk dieet, maar een voedingspatroon wat bij hun past.

Wil jij

 • Gewicht verliezen/ een kledingmaat minder
 • In gewicht aankomen
 • De juiste voedingskeuzes maken
 • Voedingsfabels van feiten scheiden
 • Geen schuldgevoel na het eten van iets ‘ongezonds’
 • Niet meer bezig zijn met die weegschaal
 • Trots zijn op je lichaam
 • Je nieuwe gewicht vasthouden
 • Voedingsadvies op maat

Herken jij je hierin en heb je hulp nodig? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Heb je andere vragen, neem contact op via het formulier. Ik reageer altijd binnen 2 werkdagen.

  Ja, neem contact met mij op!

  Resultaten klanten

  Afvallen, aankomen, gezonder eten, beter slapen, minder stress, positiever in het leven staan, meer uithoudingsvermogen of meer energie? Gewoonweg beter in je vel zitten? Iedere klant is anders en heeft andere wensen. Lees hier hun verhalen!

  Van voor foto's Thomas na 12 weken

  Bijzonder kundige coach die je helpt echte verandering te maken in je leven. Ik ben flink afgevallen en voel me een stuk vitaler. Belangrijkst is nog dat ik dit nu zelf kan volhouden. Geen jojo-effect. De coach houdt goed rekening met jouw persoonlijke omstandigheden en karakter, en reikt de tools aan om je eigen levensstandaard te verhogen. Absolute aanrader voor wie meer uit zijn/haar leven wil halen!

  Thomas
  Van voor foto Paul na 4 weken

  Met behulp van Full Bloom heb ik mijn doel bereikt! Erg blij met de begeleiding/coaching. Ik raad het zeker aan!

  Mike
  Van voor foto Inge 12 weken

  Vind het knap en goed hoe je telkens de bal weer naar mij terugkaatst in de zin van dat ik ZELF moet bedenken en bepalen welke interventies / gedrags”regels” bij mij passen. Dat werkt op de lange termijn beter.

  Inge
  Van voor foto Inge 12 weken

  Als je aan jezelf wil werken en niet alleen door te trainen, maar ook door meer kennis te krijgen over je lichaam en voeding, stress en rust, dan ben je bij Full Bloom aan het juiste adres! Lees hier het doel en resultaat van Anneke.

  Anneke
  Van voor foto Paul na 4 weken

  Het fysieke resultaat dat ik in het afgelopen half jaar bij Full Bloom heb behaald is minus 16,5 kilo. Iets waarvan ik tijdens de intake dacht dat ik het nooit zou kunnen halen. Na de eerste drie maanden was ik ruim 10 kilo lichter, na de drie maanden daarop nog eens 6 kilo. Ik voel me zóveel lichter en gezonder. Het is onbeschrijfelijk wat… Lees het hele verhaal van Marieke…

  Marieke
  Van voor foto Paul na 4 weken

  In 2 maanden tijd ben ik 10 kg en 7,7 cm in buikomtrek kwijtgeraakt. Het programma ondersteunde mij volledig om de nieuwe eetgewoonten eigen te maken. De coaching van Ron is positief, het contact is prettig. Het Full Bloom programma werkt gewoon en ik zal de geleerde lessen zeker aanhouden om tot nog verdere resultaten te komen.

  Stefan
  Van voor foto Paul na 4 weken

  Ik was altijd al veel aan het sporten, maar was benieuwd hoe ik dit eens in echte resultaten om kon zetten. Met de kennis en persoonlijke coaching heb ik dat mogen ervaren, een resultaat die mijn verwachtingen te boven ging!

  Opmerking Full Bloom: Paul heeft bovenstaand resultaat bereikt in slechts 4 weken!

  Paul
  Van voor foto Paul na 4 weken

  Door mijn drukke baan en het vele reizen heb ik in het verleden onvoldoende aandacht besteed aan mijn lichaam en wat ik op een dag at. Ron heeft mij de spiegel voorgehouden en mij nieuwe gewoontes en vaardigheden aangeleerd om ondanks mijn drukke leven goede beslissingen te maken over voeding en bewegen. Ik ben meer dan 10kg kwijt en er zullen nog meerdere kilo’s volgen.

  Mark
  Van voor foto's van Roel na 12 weken

  Ik kwam bij full bloom voor een strakker en sterker lichaam en dat heb ik zeker gekregen! De sessies in hun sportschool zijn niet alleen lekker keihard sporten, maar ook nog eens gezellig. Tijdens de trainingen die ik zelf deed (nog 1x per week) kon ik vol vertrouwen alle oefeningen doen door de deskundige tips en tricks van Ron. Ik kan Full Bloom zeker aan raden!

  Roel