Checklist burn-out

Gratis checklist: eerste hulp bij burn-out

Start direct met herstel burn-out en krijg weer grip op je leven!

  • Praktisch en makkelijk uit te voeren

  • Leer ontspannen en kom tot rust

  • Krijg weer grip op je dag

  • Minder piekeren en beter slapen

[activecampaign form=11]

“Heel helder en duidelijk omschreven. Ik houd er van als het concreet is.”
Valery.

Pak de regie terug en voel weer dat je leeft

Ik ben Ron Kuipers, burn-out coach. Met meer dan vijf jaar ervaring help ik mensen weer grip op hun leven te krijgen en sterker uit hun burn-out te komen. Dit doe in de vorm van 1-op-1 coachingstrajecten en workshops. Om te herstellen van burn-out hanteer ik drie fases van herstel: zelfzorg, wederopbouw en weerbaarheid.

Deze checklist helpt je bij de eerste én belangrijkste fase van je herstel: zelfherstel. Met o.a. concrete stappen om het leren accepteren van burn-out, structuur aan te brengen in je dag, beter te slapen, meer bewegen, te ontspannen en meer.

Daarnaast ben ik woonachtig in Amsterdam, vader in spé, Krav Maga’er, verslaafd aan ‘How To’-YouTube video’s, klusbaas, enorm leergierig en vaak degene die het hardst lacht om mijn grappen.

Met deze checklist help ik je weer regie te krijgen over je leven en je een beetje vertrouwen te geven dat ook jij kunt herstellen van burn-out. Wat uiteindelijk hersteld iedereen van burn-out. Bij mensen weer een sprankje hoop in hun ogen te zien, daar kom ik ’s ochtends mijn bed voor uit.

Ron Kuipers Burn-out coach
Gratis checklist Eerste Hulp Bij Burn-out

Weer grip op je leven?

Download de gratis checklist en voorkom dat burn-out jouw leven gaat beheersen. Eerste hulp bij burn-out is DE start van jouw herstel!

[activecampaign form=11]