Wie is Full Bloom

Mijn naam is Ron Kuipers. Als vitaliteitscoach help ik jou om weer grip op je leven te krijgen en weer te voelen dat je leeft. Daarnaast ben ik woonachtig in Amsterdam, vader in spé, Krav Maga’er, verslaafd aan ‘How To’-YouTube video’s, klusbaas, een schrijver met spelvouten en vaak degene die het hardst lacht om mijn grappen.

Na meer dan acht jaar professionele werkervaring heb ik besloten om vitaliteitscoach te worden en heb ik mij gespecialiseerd in stress en burn-out. Het allerliefste wat ik doe is mensen helpen hun leven weer op orde te krijgen. Dit doe ik in de vorm van 1-op-1 coaching en workshops.

Mensen omschrijven mij als: een doorzetter, geduldig, eerlijk en oprecht, empathisch, nuchter en leergierig.

Omdat ik het allerbeste voor je wil:

  • Gaan we niet alleen maar praten over je doelen, maar gaan we concreet aan de slag;
  • zijn mijn methoden gefundeerd in de wetenschap en bewezen in de praktijk;
  • ben ik Chivo geschoold de hoogste standaard in opleidingen wereldwijd (volgens ingewijden) en volg jaarlijks meerdere bijscholingen, trainingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden;
  • daarnaast ben ik aangesloten bij beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals (BOvV).

Coaching is persoonlijk. Er moet een klik zijn. Wil je weten of ik de juiste coach ben voor jou? Plan een gratis kennismakingssessie en we kijken samen wat ik voor je kan doen. Het gesprek is geheel vrijblijvend.